Terug naar Hondenopvang De Hondenhut Bericht schrijven
Bericht 71 t/m 90 van 90
Naam paul houkes
Datum 13-07-2012 06:31:55

We brengen onze hond met veel plezier naar de hondenhut.
Wij zijn blij dat we dit adres gevonden hebben, en geven het ook door aan anderen.
onze hond gaat dit jaar er ook weer heen.

Naam Karel
Datum 04-02-2012 10:56:28

Lieve Marian, ik ben erg blij met mijn vakantieadres. Je weet dat ik niet de meest makkelijk hond ben ivm mijn epileptische aanvallen. Maar bij jou voel ik me thuis, vrij en happy! Al die jaren rijden mijn baasjes richting Goch omdat ze willen dat ik ook een fijne vakantie heb, als zij op vakantie gaan. Marian, ik zie je snel weer! Lebber van Karel

Naam Renata
Datum 23-01-2012 22:33:07

Hoi,

Ik wilde zojuist het reserveringsformulier invullen maar er zit geloof ik een foutje in..
Bij het aantal ongecastreerde teven had ik een 1 ingevuld maar er moet ook een naam bij.
Echter, als ik in het hokje een naam wil invullen, kan dat dus niet...en niet ingevuld, is niet versturen...javascript:emoticon(' ');

Hoe moet ik nu reserveren...??

Reactie van Marian

Er zit inderdaad een fout in het formulier, sorry. Je kan de naam van de hond in het tekstveld onderaan zetten! Het formulier versturen moet ook lukken met alleen de 1 bij het aantal. Mocht het toch niet lukken: emailtje sturen ( info@hondenhut.nl )

Naam jolanda heeren
Datum 12-09-2011 21:18:37

Mijn honden , rottweiler Quanto en kooikerhondje Tammy, zijn nu voor de derde keer op vakantie geweest in de hondenhut, en telkens weer realiseer ik me hoe blij ik ben dat ik de hondenhut heb leren kennen ! een geweldig en vakkundig plek om je hond naar toe te brengen, zodat je van een zorgeloze vakantie kunt genieten. als ik mijn honden weer ophaal zijn ze zo relaxed en op hun gemak, je kunt aan alles merken dat je honden daar een toptijd hebben !!! dus Marian en medewerkers , weer ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en de geweldige vakantie die Tammy en Quanto weer hebben gehad, en zeker weer tot een volgende keer . groetjes Jolanda & Ivor.

Naam Kristel Nijssen
Datum 18-08-2011 19:14:41

Juli 2011 logeerde onze 1,5 jaar oude Australian Shepherd Skip in de Hondenhut. Ze was er ruim 2 weken.
Skip is een mensenhond, ze kopieert menselijk gedrag en vindt veel honden 'oninteressant'. Vandaar dat we benieuwd waren hoe ze in de Hondenhut functioneerde. En vooral of ze het er naar haar zin had. Bij het ophalen bleek dat ze wel (graag) met ons meewilde, maar met moeite afscheid kon nemen (van eigenares Marion). Vanaf de eerste minuut was onze hond weer bij 'ons'. Vrolijk, gelukkig, energiek, supergezond.
Dat was wel anders toen we haar na de krokusvakantie ophaalden bij een hondenpension in Brabant. Skip was boos, chagrijnig, schor en (leek) ongelukkig.

Verder gaf de Hondenhut op mijn verzoek een uitgebreide toelichting over het gedrag van Skip. Welke speelhonden ze had uitgekozen. Waar ze sliep, etc.
Kortom, Hondenhut is een soort vijfsterrenhotel voor honden. Met roomservice.

Kristel Nijssen

Naam alma en jan
Datum 15-10-2009 16:21:24

Marian en medewerkers,
Namens Pagan, hartelijk dank voor de geweldige tijd die hij heeft gehad bij jullie. Hij speelt nu met alle honden die hij tegen komt. Geweldig!!
We laten hem met een gerust hart bij jullie achter, tot de volgende keer.

Naam ann
Datum 22-08-2009 20:37:30

zo Marian, de doggen zijn weer thuis... een hele trip voor ons maar jij bent de enige waar we hen met een gerust hart bij achterlaten bedankt dus weer en graag tot volgende keer !

Naam Gerdien
Datum 20-03-2009 15:40:17

Vorige zomer hebben we onze stafford Jessy bij jou laten logeren. Ze heeft het echt heel erg naar haar zin gehad, en ze zag er echt goed uit toen we haar weer ophaalden.

Ik ben dan ook zeer te spreken over jouw pension. Dus voor de lezers: het pension is echt een aanrader!!

Bedankt!!

Naam Natasja van Gerner
Datum 29-10-2008 10:01:30

Hoi Marjan, sobat is alweer een paar dagen thuis. Het valt me op dat hij goed in zijn vacht en "vel" zit Volgens mij had hij graag nog een poos bij jullie gebleven.
Sinds mijn kennismaking met jou en een paar trainingen gaat het heel erg goed. We komen snel weer naar de auslauf Dikke knuffel van Sobat

Naam Esther en Sabine
Datum 24-09-2008 04:18:03

Onze kruising pointer Bodhi met een gerust hart achtergelaten bij de Hondenhut. Het bekijken(lezen) vd website deed alle "gewone" hondenpensions vergeten. Goed=goed maar beter is het best!

Naam jolanda heeren
Datum 12-09-2008 12:20:19

hoi marian
nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige opvang van tammy en Quanto. ze hebben het zo ontzettend goed naar hun zin gehad bij jou, en inderdaad, Quanto heeft de eerste 3 dagen bijna alleen maar geslapen. ik ben zo ontzettend blij dat ik jou en de hondenhut heb leren kennen, zodat ik voortaan altijd met een gerust hart mijn hondjes bij jou kan achterlaten !!! dikke kus van tammy & Quanto

Naam ann
Datum 24-08-2008 20:24:27

hoi Marian,
weer eens bedankt voor de opvang van onze dogjes ze zien er schitterend uit, hebben bij thuiskomst eens stevig gedronken (het was een lange reis) en liggen sindsdien in een soort coma moe en tevreden, denken wij dan !
tot volgende keer, dikke lebber van padmé en azou voor jou,
ann

Naam Helma Bruel
Datum 19-03-2008 14:23:08

Lampje! M'n mail aan jou op info@hondenhut wordt teruggebounced? Hoe ken da nou?

Naam Petra Leek
Datum 08-10-2007 09:26:59

Dat bleek ook wel. Ze hebben op de terugweg en thuis heerlijk liggen slapen. Ze waren echt moe, maar heel voldaan.
Geweldig hoe jij en de andere medewerkers met de honden omgaan. Ik heb nooit eerder mijn honden naar een pension c.q. opvang gebracht (eerder had ik ook twee rottweilers) en dus gingen wij zelden op vakantie. Maar ik laat ze nu met een gerust hart bij jullie achter in december. Heerlijk om zo'n goed adres gevonden te hebben, waar Harrie en Susje ook een soort vakantie hebben!!!
Bedankt en tot december!!!

Groet,
Petra

Naam ann
Datum 21-08-2007 08:43:40

hoi Marian en alle andere verzorgers,
nogmaals heel erg bedankt voor de schitterende opvang van onze dogjes. het was heerlijk om ze in de bende te zien spelen toen we ze kwamen ophalen
we hebben ze het liefst bij ons, natuurlijk, maar bij jou kunnen we ze met een gerust hart achterlaten. we hebben ze moe maar tevreden teruggekregen, en ze liggen nog steeds uitgeteld op de bank
tot een volgende logeerpartijtje,
peter en ann

Naam christian
Datum 05-07-2007 11:13:10

Heel fijn om timber zo te zien,hoop dat het goed gaat,veel succes en geef hem maar een dikke knuffel van mij,vrg christian

Naam Connie
Datum 11-06-2007 18:35:08

Hallo Marian en alle verzorgers van de hondenhut
Namens Pien Guus en Lex bedankt voor jullie goede zorgen bij het ophalen merkten we dat de honden gek op jullie waren dus dat wil toch wel zeggen dat ze een geweldige tijd hebben gehad
Hopelijk kunnen we weer een beroep op jullie doen als onze baasjes weer op vakantie gaan.
Groetjes Pien Guus en Lex en onze baasjes Connie en Brenda

Naam Marian
Datum 02-06-2007 00:25:46

Hi Carola,
Chip zit naast me en knorrt bij elke aai en Milton maakt wel hele merkwaardige geluiden als ie opgewonden raakt
Ze hebben nog even staan blaffen bij het hek, maar dat zou ik ook doen als mijn baas ervandoor zou gaan
Gelukkig zijn er genoeg leuke teefjes als afleiding - en wij natuurlijk.
Maak je geen zorgen, de mannen zullen het naar hun zin hebben in villa Kakelbont, en voor je het weet zijn jullie weer bij elkaar. In ieder geval zijn ze niet gestresst, hetgeen blijkt uit een buitengewoon lekkere trek.

Groetjes & goede reis!
Marian

Naam carola van damme
Datum 01-06-2007 17:07:17

Hallo Marian,
Hebben vandaag chip en milton in jullie handen achtergelaten.
We hoorden ze nog wel even blaffen toen we weggingen, maar ik hoop dat dat snel over ging.
Ik heb wat hydrocortiderm mee gegeven voor het geval een van de twee een hotspot plekje krijgt, vorig jaar met die warmte had milton een vervelende vandaar.
Verder was ik nog vergeten te vertellen dat chip nog wel eens een prullebak of vuilnis bak wil plunderen , een gewaarschuwd mens.....
Ik hoop dat ze zich een beetje gedragen die mormels.
we hebben onze mobiel mee naar het buitenland dus kontakt kan altijd.
Tot over 2 weken, het wordt waarschijnlijk zo de 17e ivm met late vlucht terug.
Groetjes Carola en Paul in een erg leeg huis

Naam Margé Adams
Datum 25-05-2007 14:54:41

Hallo Marian (en helpers),
Bedankt voor de uitstekende opvang van Thirza!
Ik kon aan haar merken dat ze het goed naar haar zin had gehad. Thirza komt vast nog eens terug!
Groeten, Margé

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende